Tehnologie superperformantă: Lampa fotopolimerizare VALO Cordless

Unul din principiile echipei DENTAL JOY este cel de a pune la dispoziția pacienților cele mai performante tehnologii și echipamente stomatologice pentru rezultate maxime și confort deplin.

Lampa de fotopolimerizare este o componentă esenţială din dotarea cabinetului stomatologic, deoarece cu acest aparat se realizează polimerizarea foto a compozitului pe bază de răşini (RBC = Resin Based Composites). Există patru tipuri principale de lămpi de fotopolimerizare: lampa fotopolimerizare cu halogen (sau lampa QTH – cuarț-tugsten-halogen), lampa fotopolimerizare cu arc plasmatic (PAC -plasma arc curing), lampa fotopolimerizare laser – pe baza de laser cu argon și lampa fotopolimerizare LED (Light Emitting Diode).

Factorii de care depind o fotopolimerizare de succes sunt: grosimea stratului de compozit care se fotopolimerizează, durata de expunere, fotoinițiatorul prezent în compoziție, ghidajul optic adică diametrul vârfului lămpii, poziționarea vârfului lămpii faţă de suprafaţă de polimerizat și temperatura din timpul polimerizării.

De ce am ales VALO Cordless pentru pacienții DENTAL JOY ?

Varianta lămpii de fotopolimerizare VALO fără fir (Cordless) asigură confort maxim pacienților și fiabilitate maximă medicului stomatolog. Aceste aspect esențiale rezultă din caractersticile tehnice și de design ale lămpii fotopolimerizare VALO Cordless.

Polimerizare completă: VALO Cordless este dotată cu lampă LED ce acoperă un spectru extra-larg de lungime de undă: 395-480 nm capabil să polimerizeze toate tipurile de materiale dentare foto-polimerizabile, inclusiv rășinile compozite estetice, de tip smalt cu fotointțatori moderni, care nu sunt fotopolimerizați de lămpi cu led convenționale

Polimerizare eficientă: datorită celor trei moduri de lucru: 1000mW (Standard), 1400mW (High Power) si 3000mW (Plasma Emulation), VALO Cordless are puterea necesară unei fotopolimerizări rapide, fiabile și eficiente. Cu cât e mai scurtă durata fotopolimerizării, cu atât riscul supraincălziri a țesuturilor dentare este mai mic.

Accesibilitatea cavității bucale și manevrabilitate: Capul special al lămpii fotopolimerizare VALO permite manevrarea facilă a aparatului în gura pacienților, chiar dacă gura este mica. În plus, designul acestuia permite aplicarea perfect perpendiculară a luminii

Sursa foto: https://www.ultradent.com/products/categories/equipment/curing-lights/valo-story

Putere concentrată – VALO concentrează lumina printr-o lentilă specială, rezultând o rază focalizata, compactă, omogenă, de mare putere și uniforma distribuită.

Durabilitate: Corpul monolithic al lămpii VALO este realizat din dur-aluminiu călit, de tipul celui utilizat în industria aerospațială. Un strat teflonat, asigură rezistența la zgâriere și etanșeitatea aparatului.

Programări cabinet stomatologic DENTALJOY: office@dentaljoy.ro

Ești gata să zâmbești?

Programează-te acum!
2019-01-20T14:09:55+00:00

CONTACT

Str. Horea Nr.56-58, ap.6 Cluj-Napoca, Clu

Mobile: 0751.164.568