DENTALJOY la Congresul Internațional de Stomatologie Estetică 2018

DENTALJOY Cluj, reprezentată de Dr. Gina Pop-Pavel, a fost prezent la al 15-lea Congres Internațional de Stomatologie Estetică – Esthetic Connections din București.

Organizat de Societatea de Stomatologie Estetică din România în parteneriat cu Societatea Europeană de Stomatologie Estetică, congresul s-a bucurat de participarea experților internaționali din domeniu și a numeroșilor specialiști și experți din țară dedicați excelenței în estetică dentară.

Stomatologia contemporană a făcut pași enormi în domeniul esteticii dentare. Intenția mea este să asigurăm pacienților cabinetului DENTALJOY din Cluj-Napoca cele mai bune servicii și tehnologie de ultimă oră. De aceea, pregătirea continuă a fiecărui membru al cabinetului este prioritară și mă bucur că am putut participa la seminariile specializate din cadrul Congresului Internațional de Stomatologie Estetică – Esthetic Connections din 2018. Sunt multe soluții moderne de estetică dentară pe care doresc să le ofer pacienților noștri din Cluj-Napoca deoarece zâmbetul este cartea de vizită a oricărei persoane.” – declară dr. Gina Pop-Pavel, medic stomatolog specializat în implantologie și estetică dentară, fondator DENTALJOY.

Estetica stomatologică îmbină mai multe discipline din stomatologie – protetică, ortodonție, implantologie, chirurgie – scopul final fiind cel de îmbunătățire a aspectului dentiției pacienților. La DENTALJOY parcursul fiecărui pacient este unic și începe cu tratarea priorităților medicale – carii, leziuni gingivale, boli diagnosticate, aspecte de funcționare corectă ale aparatului dento-maxilar și implicațiile legate de ortodonție. Obținerea unei dentiții exemplare din punct de vedere medical și estetic este un întreg proces.

La DENTALJOY estetica dentară este abordată ca o terapie interdisciplinară ce utilizează mai multe tehnici stomatologice: albirea profesională a dinților, fațetarea dinților, remodelarea dentară, tratamente ortodontice și aplicarea implantelor.

Ne-am bucurat că toate aceste teme au fost abordate în cadrul Congresului Internațional de Stomatologie Estetică – Esthetic Connections din 2018 și considerăm că revenim cu un plus de cunoștințe și soluții pentru pacienții noștri din Cluj-Napoca și nu numai!

Programări cabinet stomatologic DENTALJOY: office@dentaljoy.ro

Ești gata să zâmbești?

Programează-te acum!
2019-01-30T18:23:08+00:00

CONTACT

Str. Horea Nr.56-58, ap.6 Cluj-Napoca, Clu

Mobile: 0751.164.568