DENTALJOY la Conferința Implants Connected to Nature 2018

DENTALJOY, reprezentată de dr. Gina Pop-Pavel, a luat parte la cea de-a X-a ediție a conferinței internaționale Implants Connected to Nature 2018 organizat de Societatea Română de Științe Dentare, la Cluj-Napoca.

Implants Connected to Nature este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul implantologiei dentare și a avut loc între 25 și 27 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Implants Connected to Nature a reunit un număr impresionant de specialiști interesați de dezvoltare continuă în domeniul implantologiei dentare și de rezultate eficiente ale implantului dentar.

Dintre lectorii internaționali de renume prezenți la acest eveniment și în premieră în România îi menționăm pe autorii cărţii “Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery: A Microsurgical Approach”, apărută în 2012:

• Dr. Otto Zuhr a prezentat cele mai importante standarde ce vizează augmentarea țesuturilor moi și ultimele cercetări legate de impactul periimplantitei.

• Prof. Dr. Markus Hürzeler a abordat subiectul restaurăririlor în zona anterioară cu limitările și problematica lor.

Fondatorul cabinetului DENTALJOY, dr. Gina Pavel-Pop este specializat în implantologie și estetică dentară. Pacienții cabinetului beneficiază de soluții de ultimă oră din domeniul implantologiei dentare și de o monitorizare atentă din partea cabinetului.

Participarea la evenimente precum conferința Implants Connected to Nature 2018 fac parte din programul cabinetului de actualizare și dezvoltare continuă în domeniu.

Pentru mai multe informații legat de implanturi dentare vă rugăm să ne scrieți pe office@dentaljoy.ro

Ești gata să zâmbești?

Programează-te acum!
2019-01-30T18:21:59+00:00

CONTACT

Str. Horea Nr.56-58, ap.6 Cluj-Napoca, Clu

Mobile: 0751.164.568