DENTALJOY are grijă de zâmbetul tău la CROSUL DIVELOR 2019

Cabinetul stomatologic DENTALJOY răsfață alergătoarele de la CROSUL DIVELOR 2019 cu promoții și surprize pentru a vă face zâmbetul și mai frumos în 2019!

În semn de apreciere pentru efortul depus și exemplul dat de către doamnele și domnișoarele ce participă la CROSUL DIVELOR 2019 powered by Betfair, organizat de către Runners Club Cluj-Napoca, echipa DENTALJOY oferă câteva beneficii în exclusivitate:

  • 1 consult GRATUIT
  • 40% discount pentru igienizare completă sau albire profesională, la alegere
  • Tratament GRATUIT pentru copiii* participantelor (*cu vârsta sub 18 ani) – prin sistemul casei de asigurări, și în limita fondurilor disponibile (cu programare prealabilă)

CUM se activează promoția DENTALJOY pentru CROSUL DIVELOR 2019?

  • Sunați la DENTALJOY (tel: 0751164568) pentru o programare.
  • Când sosiți la cabinet, prezentați numărul de participare la CROSUL DIVELOR 2019 sau cartea de vizită din kitul de participare
  • Consecutiv consultului gratuit, urmați planul de tratament agreat după caz

DE CE SUSȚINEM ALERGĂTOARELE DE LA CROSUL DIVELOR 2019?

Deoarece știm că a fi femeie activă, modernă și mămică în același timp este un act uriaș de voință, dorim să vă transmitem toată admirația și simpatia noastră! Pentru că zâmbetul este una din cele mai importante cărți de vizită ale unei doamne, ne-am gândit să vă întâmpinăm cu experiența și serviciile noastre!

Și pentru că fiecare mămică trebuie să se asigure că copiii săi beneficiază de cea mai bună îngrijire, implicit la nivelul serviciilor stomatologice, DENTALJOY vă propune planul de tratament gratuit în baza programului derulat prin sistemul casei de asigurări. Pentru detalii și programări vă rugăm sunați direct la cabinet.

De la tratarea problemelor dentare curente, intervenții chirurgicale, tratarea problemelor de ortodonție și până la estetică dentară și implantologie, echipa DENTALJOY vă este alături cu planuri de tratament personalizat și atenție maximă la nevoile dumneavoastră.

Parteneriatul cu Runners Club pentru Crosul Divelor 2019 powered by Betfair este un exemplu de colaborare prin care dorim să ajutăm la creșterea sănătății comunității sportive din Cluj-Napoca.

Programări cabinet stomatologic DENTALJOY: office@dentaljoy.ro

Ești gata să zâmbești?

Programează-te acum!
2020-02-02T15:09:06+00:00

CONTACT

Str. Horea Nr.56-58, ap.6 Cluj-Napoca, Clu

Mobile: 0751.164.568