Comunicarea cu pacientul: esența unui tratament de succes

Scopul comunicării eficiente cu pacienții cabinetului DENTAL JOY este simplu: de a acorda pacienților noștri încrederea și cunoștințele necesare pentru luarea unei decizii informate legate de sănătatea lor orală.

Este datoria personalului medical al cabinetului stomatologic DENTAL JOY de a comunica opiniile de expert legate de sănătatea orală a pacienților astfel încât împreună cu pacientul să alegem cea mai bună opțiune de tratament.

La DENTAL JOY ne străduim să ascultăm, să înțelegem și să răspundem nevoilor pacienților noștri. Principiile de comunicare promovate de dr. Gina Pop-Pavel și echipa sa sunt următoarele:

#1 Prietenia
La DENTAL JOY politețea și curtoazia sunt acasă; dar, în plus, suntem prietenoși și foarte grijulii cu pacienții și partenerii noștri.

#2 Empatia
Pentru echipa DENTAL JOY, fiecare pacient este unic, de aceea încercăm să le respectăm dorințele și condițiile personale cu maximă atenție.

#3 Eficiența și punctualitate
Din respect pentru pacienți, considerăm că este esențial să fim punctuali și să ne încadrăm în programul pacienților.

#4 Controlul
Pacienții DENTAL JOY sunt implicați în procesul de planificare a tratamentului personal, putând ține sub control alternativele, în funcție de buget.

#5 Opțiuni și alternative
Pentru a putea implica activ pacienții DENTAL JOY în planul de tratament, explicăm detaliat fiecare alternativă și opțiune.

#6 Informarea corectă
Suntem atenție la nevoile de încadrare în timp și la în buget a fiecărui pacient, de aceea îi informăm despre prețuri, servicii suplimentare și alternative su grijă și sensibilitate.

Dacă doriți o schimbare a modului în care este abordată tema sănătății orale personale și a familiei dumneavoastră, vă invităm să faceți o vizită la cabinet, în Cluj-Napoca, Str. Horea Nr.56-58, ap.6.

Programările pentru consultație se fac la telefon 0751.164.568 și office@dentaljoy.ro

Ești gata să zâmbești?

Programează-te acum!
2019-01-20T21:53:51+00:00

CONTACT

Str. Horea Nr.56-58, ap.6 Cluj-Napoca, Clu

Mobile: 0751.164.568